Квартири
Частна квартира "Стоянов"

  Частна квартира ,намира се в самия център на 20м от южния плаж.Разполага със стаи с две и три легла.Частен дом “Зареви”**

      Частен дом “Зареви”** – намира се на 50м от главната улица, и на 150м от южния плаж.Луксозен апартамент от 2 спални,трапезария и напълно обзаведен кухненски бокс, климатик.


Частен дом “Костови” *

      Частен дом “Костови”* – къща на два етажа, разполага  с двойни и тройни стаи с обща баня и тоалетна на етажа , на 150 м от северния плаж , близо до центъра.


Частен дом “Войнови” **

      Частен дом “Войнови”**- нова сграда, разположена в центъра на града на около 150м от южния плаж, разполага само с апартаменти тип “студио” и двустайни, луксозно обзаведени.
Цена- студио – от 45 до 75лв. за апартамент
Двустайни- от 50 до 80 лв. 


Дом “Зафо” **

      Дом “Зафо” **- луксозни стаи  в нова къща,в центъра на града на около 100м и от двата плажа.
Цена- от 30 до 40 лв. за двойна стая.
За трето легло се заплаща допълнително по 10 лв. на вечер. 


Частна квартира “Бонита” **

      Частна квартира “Бонита”** – намира се в центъра на града, на 30м от южния плаж, на входа на морската градина разполага с  двойни и  тройни стаи, всяка от тях с телевизор,баня и тоалетна, хладилник и тераса.Една от стаите е с климатик.
Частен дом”Данаилов” **

      Частен дом”Данаилов”**- разполага със стаи с по две легла и двустайни апартаменти,всички луксозно обзаведени със собствена баня и тоалетна,хладилник, телевизор и тераса .Намира се  в централната част на града на около 100м от северния плаж и 150 от южния плаж.


<< Предишни 1 2 3 Следващи>>